Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaart van de stencil van gisteren .

Zoals beloofd is hier de kaart die ik maakte met het overgebleven stuk cardstock dat ik met de Dots & Spots had uitgestanst en als stencil had gebruikt voor de stippen verjaardags kaart van gisteren.

Links de achtergrond van de kaart van gisteren, rechts het stuk wat ik vandaag gebruikt heb.

Ik vond het stuk te groot om in zijn geheel te gebruiken en heb toen met de heart punch pack twee hartjes uitgeponst. Deze heb ik op twee andere harten die ik uitponste met de andere hart pons geplakt. Hier gebruikte ik het Tahitian Tide cardstock voor wat ik nog over had van het project van morgen. Want ja het is restjes dag.

Ik plakte de harten met lijm en Dimensionals op een basic white basiskaart die ik te wit vond dus gauw een reststuk gepakt om nog wat stippen aan te brengen onder en boven. Met de stampin blends die nog op tafel lagen. Toen was het nog te wit naar mijn zin dus heb ik de stippen van het lieveheersbeestje uit de stempelset Geluksbrengertjes gebruikt. In Starry Sky inkt maar wel twee keer afgestempeld. Blingbling erop ( Basic Rhinestones ) en mijn restjes kaart was klaar. Superleuk dat ik met 1 techniek twee heel verschillende verjaardags kaarten heb gemaakt. Welke vindt jij mooier? Die van vandaag of die van gisteren?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s