Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: kleinigheidje voor mijn golf vriendinnen

Ik en Lara

Dit jaar vier ik het hele jaar mijn zestigste verjaardag. Woensdag was de beurt aan mijn golfvriendinnen, ik heb ze getrakteerd op een lunch bij Lekker en Vrolijk hier in ons dorp. Mijn nichtje Lara werkt hier en ze vindt het altijd fantastisch als ik langs kom.

Als kleinigheidje voor de dames heb ik het theezakje van Jenny Menthen weer gemaakt. Ze heeft op haar YouTube video kanaal hier een filmpje van staan.

Wat blijft dit toch leuk om te maken. De groene thee paste perfect bij de nieuwe Parakeet Party kleur.

Wat honing erbij en chocolade en de dames waren blij verrast. Tja je bent Stampin’Up! Demo of niet. Ik vind het altijd leuk hun met een kleinigheidje te verrassen.

We hebben een heerlijke lunchplank gehad, met vooraf nog een aspergesoepje: heerlijk.

En toen kregen we daarna nog een toetjes plank: echt een feestje!

Dus dit verjaardags partijtje was weer goed geslaagd. Vrijdag trakteren de dames mij op een diner bij Miss Paddle in Eindhoven en de mannen mogen dan ook mee: de bofferds. Je ziet het ik blijf feesten.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s