Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: eindelijk met de nieuwe stempelset Elephant Parade kunnen spelen.

Ik ben verliefd: wat een geweldige stempelset is de Elephant Parade. Plus nog bijbehorende stansen: wat wil je nog meer. Ze zijn echt mega schattig. Hier wil je mee blijven spelen.

Ik heb de olifanten eerst op basic white cardstock gestempeld met memento black Tuxedo inkt. Want ik wilde ze inkleuren met mijn Stampin Blends. Daarna heb ik ze uitgestanst. Met de Picture This Dies heb ik uit een Mint Macaron stuk cardstock van 10 cm bij 14 cm de rondjes uitgesneden. Deze mat heb ik met Dimensionals op een basiskaart van 14,5 cm bij 21 cm( ril op 10,5 en vouw de kaart) geplakt. Daar toen de olifantjes ook met Dimensionals op geplakt en daarna de pinda, vlinder en bloem erin gestempeld en gekleurd. De tekst komt ook uit de stempelset.

Ik vind het echt een super schattig kaartje geworden. Ik had nog meer willen stempelen maar het was ook Willems vrije dag dus dit gauw tussen de klussen door gedaan. Vanavond gaan we uit eten dus nu snel opfrissen en omkleden en dan lekker op de fiets naar Eindhoven. A happy day!

Wil jij deze geweldige bundel ook hebben kun je die bij mij bestellen, de bundel kost €52,00 hier komen nog wel de verzendkosten bij. Je vindt de bundel op bladzijde 48 van de nieuwe jaarcatalogus. En de Picture This stansen vindt je op bladzijde 173 en deze kost €42,00 je hebt dan 2 stansen maar de stukken die je uitstanst kun je ook gebruiken, echt een hele veelzijdige set.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s