Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Werk vandaag aan je plezier (Loesje)

Wat een geweldig weekend hebben we: met zonerse temperaturen. En wat boffen wij met onze tuin. De hele dag zon en schaduw, dus net waar je zin in hebt. Willem en ik zeiden gisteren al tegen elkaar het is net of we op vakantie zijn: zon water en relaxen.

Vandaag is Willem aan het werken aan zijn plezier: zijn nieuwe buitenkeuken. Eert alle planken herstelt en gaten gemaakt voor de bbq’s. Een plek gebouwd voor het koelkastje en nu wordt er ijverig geschilderd. Want ik vond dat de keuken er mooier uitzag in Antraciet grijs en gelukkig vonden Willem en Johan dit ook hihi.

Er komen straks twee grijze Grizzly’s bbq’s in. Een grote en een middelmaat. En genoeg opbergruimte voor al de spullen die de echte Grizzly monsters nodig hebben. De medium bbq heeft hij alvast voor zijn vaderdag gekregen: was nu in de aanbieding. En hier maak je hem toch het blijste mee.

Ik sta echt op vakantie stand, dus lekker lui geweest. Alleen samen boodschappen gedaan en kwam dit leuke frisse tafelkleed tegen en twee stoelkussens. Dus helemaal happy!. Te mooi weer om binnen te knutselen en niet fijn om met papier te werken met deze tropische temperaturen. Dus lekker gelezen, spelletje gedaan en voor de inwendige mens gezorgd! Life is good.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s