Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: verjaardag van nichtje Lara

Vandaag werd mijn nichtje Lara 21. Ze was gewoon aan het werk bij Lekker en Vrolijk hier in Geldrop toen wij haar met 12 man sterk kwamen verrassen. Ze wist van niks en toen kwamen opeens haar ouders, haar beide oma’s en alle ooms en tantes van haar vaders kant ( mijn broertje) haar feliciteren en samen met haar lunchen! Hoe leuk was dat.

Dat werd een gezellige boel en we werden weer verwend met zo’n enorm lekkere lunchplank. Zo vliegen de kilo’s bij mij er weer aan. Vanavond maar alleen sla eten hihi.

Omdat ik pas om 17.00 thuis was (eerst mijn zus nog thuis gebracht in Heeze) had ik weinig tijd om een Makkelijke Maandag kaartje te maken dus heb ik gauw de geweldige Tea Boutique Cards & Envelops gebruikt. Dan heb je al een mooie basiskaart met bijpassende envelop.

Ik koos de basiskaart in Orchid Oasis en op een mat van Basic White heb ik toen met de Thee en Troost stempelset het theekopje, de tekst en de bloemen en blaadjes gestempeld.

Een lief en eenvoudig kaartje. Nog wat 2022-2024 In Color matte decorative dots opgeplakt en mijn makkelijke Maandag kaartje was klaar. Superleuk toch? Alle gebruikte materialen kun je bij mij bestellen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s