Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: Nick is geslaagd voor zijn rijexamen.

Het was wel heel vroeg dat we vanochtend in de auto stapten: 7.15 uur. Ik moest Nick afzetten bij het CBR in Mierlo. Ik ben liever te vroeg dan te laat dus waren we er om 7.30 terwijl hij er om 7.45 moest zijn. En om 8.00 uur moest hij afrijden. Ik heb hem afgezet en ben toen zelf naar de Aldi gereden want daar hadden ze een band voor mijn elleboog/tennisarm. Maar ze gingen pas om 8.00 uur open dus braaf gewacht. En aan mijn overleden man gevraagd of hij de zon even kon uitzetten want zelfs met zonnebril werd ik verblind en Nick had geen zonnebril of pet bij. Wat denk je om 8.00 uur was de zon weg en had Nick er geen last van. Ik heb doen stress shoppen en was net thuis toen het bevrijdende appje kwam. Yes geslaagd. Nou toen moest ik toch even wat traantjes laten. Zo blij voor hem!

Aanstaande zaterdag is er weer een video hop van ons team en ik wilde vandaag filmen maar Nick wilde heel graag samen lunchen dus heb ik in etappes gefilmd: voor en na de lunch. Heerlijk even quality time samen en het was weer heerlijk bij Giornale!

Ik blijf zo aan het feesten hihi maar moet wel opletten want de kilo’s vliegen er weer aan. Maar dit konden we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Het kaartje van vandaag heb ik al maanden geleden gemaakt. En nu kan ik het dus eindelijk hier showen. Het is een leuk flap kaartje:

Zo ziet hij er dicht uit

Als je aan het rechterflapje trekt flapt het ronde kaartje open:

Misschien ook leuk om hier eens een video tutorial van te maken maar mijn project van zaterdag is echt ook geweldig. Dus vergeet niet langs mijn YouTube kanaal Ine van den Eijnden te gaan. De hop begint zaterdag om 13.00 uur.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s