Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Brouwershaven

Vanochtend zijn we naar Brouwershaven in Zeeland vertrokken. Onze verhuurder vertelde ons dat het geen dorp is maar een stad: oepsie!

Links staan onze fietsen

Zo blij dat de antibiotica zijn werk heeft gedaan en we toch weg konden en het weer is een cadeautje! Ons minihuisje is wat ouderwets aangekleed maar de tuin maakt veel goed. Heerlijk in korte broek in de zon gelegen.

Mijn zus wordt binnenkort 65 dus heb ik dit mooie minialbum gemaakt. Ik maakte deze met de Memories and More cards and envelops en Memories and more kaartpakketje uit de Mini catalogus. Maar je kunt dit dus met iedere kaarten en enveloppen sets doen of met bv een Paper Pumpkin set.

Voorkant van het minialbum

Ik heb 3 enveloppen en 3 kaarten gebruikt plus wat memories and more kaartjes en wat stickers die erbij zaten.

De eerste twee pagina’s. Leuk met een minifoto van ons hele gezin. Mijn moeder en mijn 3 zussen en 2 broers en ikke. Onder de foto in het vakje van de envelop heb ik een haarmasker gestopt.

Hier heb ik drie kleine memories and more kaarten gebruikt en wat stickers. In het bakje zit een gezichtsmasker

Hier heb ik 2 foto’s toegevoegd. Eentje is van haar dochter en kleinzoon en de andere is verstopt en is een jeugd foto van haar mij en mijn broertje.

Dit is de laatste pagina hier kon ik op het bovenste kaartje mijn tekst schrijven en onder op de twee mini kaartjes heb ik onze namen geschreven. Dat paste perfect.En er onder zit een geurzakje. Dus een schattig minialbum gevuld met mooie teksten foto’s en cadeautjes. Ik denk dat mijn zus hier heel blij van wordt.

En ik vond het super leuk om te maken.

De verstopte goodies.

Wij gaan nu even naar het centrum wandelen en wat eten.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s