Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: laat blog ivm bezoek vrienden

Vandaag kwamen onze vrienden Mirjam en Johan uit Heeze op bezoek. Vorig jaar in Domburg kwamen ze ook langs dus een mooie traditie is geboren, Wat een gouden dag was dit! S’ochtends eerst saampjes in de tuin van de zon en de vogeltjes genoten:

Heerlijk gelezen in het boek van Marcel Balkestein en toen kwam ons bezoek. Eerst gezellig gekletst in de tuin en toen naar Brouwersdam gereden om de zeehondjes te zien. En ja hoor we hadden weer geluk en twee grote zeehonden gezien.

Blijft zo mooi dit is nu onze vierde keer en iedere keer hebben we daar zeehonden gezien.

Na een heerlijke lunch op mooie gekleurde borden zijn Mirjam en ik langs het strand gaan wandelen en kwamen Willem ( mocht nog niet lang wandelen van de huisarts) en Johan met de auto na. En voor het eerst van mijn leven zoveel kwallen bij elkaar gezien (dieren en geen mensen hihi) op het strand:

Echt heel bijzonder! En daarna zagen we veel kitesurfers, wat gingen die hard zo met de wind.

Daarna met de mannen naar Renesse gereden en op een terras gezeten met prachtige Pretty Peacock kussens😍 al lijkt het op de foto wel Bermuda Bay.

De zon deed goed haar best dus het was heerlijk vertoeven daar.

Daarna terug gereden naar Brouwershaven en daar gegeten bij de haven. Willem en Mirjam mosselen,dus Johan met Willem van plaats gewisseld want hij en ik eten niets wat zwemt lol. Wat een super dag met super lieve vrienden. Zij moeten weer 2 uur rijden dus na een kopje thee en even opwarmen bij het haardje zijn ze naar huis gegaan.

Wat een topdag. Nu nog even deze blog plaatsen, nog wat lezen en dan naar bed. Morgen willen we gaan fietsen want dat mocht Willem wel en hopen dat we weer zo’n lekker zonnetje hebben.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s