Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: the best thing to hold onto in life is each other ( Audrey Hepburn)

Prachtige quote van een ( toen) hele mooie actrice. Deze mooie kaars met tekst is te koop bij Mariette Heesakkers van 4 A Beautyful Day. Zij verkoopt haar producten bij Nooma hier in ons dorp. Vandaag is het Meise Mert en zijn de winkels open en staan er leuke kraampjes. Ik kan er niet naar toe want wij hebben onze laatste vakantiedag in Zeeland.

Ja helaas zit het er alweer bijna op. En wat een geweldig dagen hebben wij weer gehad. Quality time together. Zo fijn! Goede gesprekken gehad, heerlijk genoten van de stilte en rust, geweldige dag met vrienden gehad en gisteren een mooie lange fietstocht.

Omdat het zo’n onverwachts mooi werd ( dankjewel lieve Pieter) heb ik niet geknutseld. Wel gisteravond tijdens het voetbal kijken mijn catalogus tabs aangebracht. Stond al een tijdje op mijn to do lijstje. ✅

En vanochtend toch nog even snel twee kaartjes gemaakt. Daar zijn de kits van Stampin’Up! Perfect voor. Alles zit erin en ze zijn super leuk. Binnenkort hebben we een mooie actie: de tweede kit voor de halve prijs. Superleuk om te kopen en samen met je vriendin of dochter of moeder te maken. En ik plan nog een kits dag in waar je bij mij gezellig met andere dames je kits kunt maken. Een nieuwe of misschien heb je er nog 1 liggen.

Ook ideaal om in aanraking te komen met een nieuwe hobby. De kits zijn ontzettend compleet. En er zijn verschillende kits. Kits waarbij je kunt stempelen maar ook kits zoals deze met kant en klare uitdruk teksten of voor doosjes te maken. Je vindt ze in mijn online shop op :

http://www.madebyinepie.stampinup.net

Daar staan ze onder het kopje : creatieve sets. De door mij gebruikte set heet : Precious Parcel en kost €14,50 en je maakt er 8 kaarten mee plus er zitten bijpassende enveloppen bij. Superleuk om iemand cadeau te doen. En Easypeasy!

Zo lieve mensen ik ga gauw Willem wakker maken en ontbijten. De meeste spullen heb ik al ingepakt en dan gaan we lekker nog een dag hier in Zeeland vertoeven. Fijne zondag, en maak tijd voor elkaar!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s