Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: helaas geen creatief blog vandaag.

Vanochtend werd ik wakker met spierpijn, hoofdpijn een loopneus en ik moest niezen. Ouderwetse griep dus. Voor de zekerheid nog wel een Corona thuis test gedaan maar zoals verwacht was die negatief. Ik heb nog wel even de was gedaan, maar was daarna zo gesloopt dat ik op de bank ben gaan liggen. Gelukkig was mijn boek van Martin Gijzemijter binnen gekomen: de notaris. Zijn eerste van hopelijk een lange serie. Het leest heerlijk, vlotte schrijfstijl en ik wil eigenlijk niet verder lezen want als ik het uit heb moet ik heel lang wachten op het vervolg.

Ik ben al jaren fan van Martin, net als Toon Hermans vroeger kan hij in een paar zinnen de kern raken.

Kijk deze van vandaag is weer zo goed. Zijn scheurkalender staat op de wc zodat iedereen het kan lezen. Vaak bewaar ik ze ook als tekst voor in een kaart. Het bijzondere van dit boek is ook dat achterin de namen staan van mensen die vooraf het boek hebben ge-preorderd en besteld. Dus mijn naam staat er ook tussen: hoe vet is dat.

Vrijdag is de tweede wedstrijd van de play-offs van Dennis zijn team ze moeten winnen anders liggen ze eruit. Dus daar wil ik bijzijn en dus ziek ik nu maar een paar dagen uit. Vannacht probeer ik wel de bestelling eruit te doen. Normaal is dat geen probleem ik slaap pas heel laat maar nu ligt dat toch anders. Ik doe mijn best in ieder geval. Mijn lijstje ligt al klaar dus wil jij ook nog iets bestellen geef het dan snel door.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s