Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: kaartje met de mooie mannenset :He’s All That bundel

Vandaag voel ik me iets beter dus heb ik het kaartje gezocht wat ik vorige week gemaakt had. Ik wist alleen niet meer waar ik het gelaten had. En gisteren nog minder energie dan vandaag dus niet eens een zoekpoging gedaan. Nu dus wel:

Ik heb een basiskaart genomen en met Parakeet Party en Tahitian Tide willekeurig gestempeld. Toen met Starry Sky op een reststukje Basic White gestempeld en uitgestanst met de bijbehorende stans. Uit een reststukje Starry Sky cardstock een cirkel gestanst met een Layering Cirkel stans en deze met Dimensionals op de kaart geplakt.

De stansjes links boven zijn van reststukjes Dsp en uitgestanst met een stansje uit de He’s All That stansenset. Superleuk toch! Willem en ik vinden de VW busjes zo geweldig dus vandaar dat ik deze set moest hebben. Mooi voor mannenkaarten of tieners en door de kleurtjes krijg je meteen een zomers vakantie gevoel.

Deze hele maand krijg je bij aankoop van 1 creatieve kit ( maakt niet uit welke) een tweede kit voor de halve prijs: superleuk om samen te knutselen, of om cadeau te doen. Je vindt ze in mijn online shop onder Creatieve sets. Er zijn weer leuke nieuwe bijgekomen, waaronder deze Kindness Cards met een leuk opberg blikje, de kinderset met robot en het geweldige Magneet bord

Alleen deze maand profiteer je van dit geweldige aanbod. Erg fijn ook om mee te nemen op vakantie bijvoorbeeld. Koop ze in mijn online shop of stuur mij een mailtje.

http://www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s