Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: cadeau tasje

Ik had dit leuke geurzakje gekocht en wilde hier een verpakking om heen maken. Ik heb 2 vellen A4 cardstock gebruikt in de kleur Gorgeous Grape. Daar heb ik eerst met witte Craft inkt opgestempeld. Ik gebruikte de mooie bloemen uit de Art Gallery stempelset. Ik heb het zakje opgemeten en aan drie kanten van beide A4 vellen op 1,5 cm gerild. En ze op elkaar geplakt als een hoesje. Ik vond het leuk als het hangertje wat uitstak en heb dus van de bovenkant nog een randje afgesneden.

Met een gaatjes tang 2 gaten gemaakt en daar het mooie Geweven Metalic lint in de nieuwe kleur Orchid Oasis doorheen gehaald. Met Gorgeous Grape inkt op een reststukje de andere bloem gestempeld en uitgestanst met de bijbehorende stansen. Tekst erbij en 3 basic jewels opgeplakt voor de Blingbling en mijn cadeautje was klaar. Ik vind hem prachtig geworden.

Vandaag voelde ik me al iets beter. Maar zodra ik wat deed ( de was en de vaatwasser) was ik daarna versleten. Dus toch maar weer braaf op de bank gelegen. Het voordeel van ziek zijn is dat ik nu eindelijk dit boek van Paul de Leeuw kon gaan lezen.

Hij staat al 10 jaar tussen de kookboeken in de kast en nooit de tijd ervoor genomen. Mijn leven was toen echt hectisch met al die pubers in huis.

We waren naar zijn theatershow geweest en naderhand heeft hij het boek voor mij gesigneerd. 50 werden we beiden dat jaar en nu dus alweer 60.Wat vliegt de tijd. Het is een geweldig boek met verhalen en recepten. Dus blij dat ik het eindelijk uit de kast heb gepakt.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s