Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag blog: en wat is er nieuw?

Gisteren kreeg ik mijn bestelling binnen met nieuwe en bijna retired producten. Dus de uitverkoop producten uit de oude mini catalogus en nieuwe producten uit de jaarcatalogus/ nieuwe mini catalogus/ en Sale-A-Bration folder. Het voordeel van Stampin’ Up! Demonstratrice zijn is ook dat je de producten al in huis kunt hebben voordat de catalogussen life gaan. En wij kunnen dan ook al de gratis Sale-A-Bration producten verdienen. Dus als je voor €60,00 of een veelvoud hiervan besteld mag je een gratis product uitkiezen uit de Sale-A-Bration foldet. Dus voor iedere €60,00, bij €120,00 dus 2 gratis producten of 1 duurdere. Ik hou van Sale-A-Bration: gratis stempels/stansen of Dsp, wie wil dat nu niet? Ik was meteen verliefd op de Hippest Hippo’s: de nijlpaarden. So cute!

Kijk is het geen schattig kaartje geworden? Ik had nog een reststuk Soft Seafoam cardstock liggen daar maakte ik dit vierkante kaartje mee. Ik heb eerst de nijlpaarden met memento inkt gestempeld en daarna met Stampin Blends ingekleurd. Heerlijk om te doen. En ook hier gebruikte ik een reststukje Basic White voor.

Je kunt ook bijpassende stansen gratis uitzoeken en dat heb ik gedaan en daar zitten de leuke bloemetjes, de hartjes en het teiltje in. Maar ook de nijlpaarden en een bril en duikbril en snorkel. Super gaaf!

Het teiltje heb ik uit een reststukje zilver folie gestanst en de bloemen en hartjes uit Basic White. Met de Sweet Sorbet Stampin Blend heb ik wat bloemen en een hartje gekleurd. Zo vallen ze meer op. De tekst komt ook uit de stempelset. En ik heb wat 2022-2024 matte Decorative Dots opgeplakt. Dit is echt wel mijn favoriete set uit de Sale-A-Bration folder.

Wil jij deze set straks ook in jouw bezit krijgen bestel dan vanaf 1 juli uit de minicatalogus of uit de jaarcatalogus voor minimaal €60,00 en de stempelset is voor jou. Bestel je voor 31 augustus nog eens voor €60,00 dan kun je de stansen erbij uitzoeken. En voor wie de Hippo’s niet leuk vindt: er staan nog meer geweldige producten in de SAB folder. Ik help jou graag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s