Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: helaas niet kunnen knutselen.

Vandaag is het niet gelukt een leuk doosje te maken voor mijn blog. Aanstaande zaterdag is er weer een Facebook hop en daar wilde ik een YouTube filmpje voor maken.Dat is gelukt maar verder ben ik niet gekomen. Morgen spannende eerste finale wedstrijd van Dennis thuis in Eindhoven en de return is volgende week vrijdag in Hoorn. Zaterdag de Facebook hop en heb ik een moeder/ dochter dag verrassing met Muriel. Officieel is ze mijn nichtje maar we schelen maar 11 jaar en ze noemde Pieter en mij altijd haar tweede vader en moeder. Ik heb geen idee wat we gaan doen maar heerlijk om elkaar weer te zien. Zin in!

Vandaag ook onverwachts naar de Intratuin gegaan. Ik was net klaar met poetsen toen Mandy een foto stuurde van leuke hangbloempotten in mijn kleuren. Dus heeft ze mij opgehaald en ben ik nu de trotse eigenaar van dit juweeltje:

Ook nog wat plantjes gekocht voor bij de voordeur en voor in deze pot. Maar dat doe ik morgen.

Gezellig toch? En ook een nieuwe voordeur mat want er lag nog steeds een mat met Hohoho erop. Haha. Nu deze tekst:

Is toch leuker. We moeten de voortuin nog helemaal veranderen maar dit is een mooi begin. Door de nieuwe plantentafel heb ik weer andere ideeën over de inrichting dus kijken hoe we dat kunnen aanpakken. Willem heeft morgen vrij maar is druk dit weekend met de Spijkerspelen organiseren voor de Brabantse Dag. Dus geen idee of we aan de tuin kunnen beginnen. Wordt vervolgd dus.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s