Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: naar de Toko geweest en een snel geslaagd kaartje.

Vandaag was Willem vrij en we hadden een hoop plannen. Maar helaas het uploaden van mijn YouTube filmpje lukte niet. Ik snapte er niks van dus toch mijn slimme dochter Mandy om raad gevraagd en die zag meteen wat er mis ging. Pfff gelukkig staat het filmpje en mijn blog en Facebook bericht nu ingepland. Voor de Facebook hop. Morgen heb ik er geen tijd voor want ik wordt al vroeg door Willem naar Den Bosch gebracht voor mijn moeder-dochter dag met Muriel. Spannend vooral de cryptische omschrijving: dresscode, geen synthetische kleding. Oepsie dadelijk even kijken wat er in de labels staat haha.

De examenuitslagen zijn binnen, dus moest ik gauw een geslaagd kaartje hebben. Dan zijn de Abstract Beauty cards and envelops ideaal. Deze zijn nu in de opruiming en ik heb gauw nog wat pakken bijgekocht. Hier ga ik namelijk nog een workshop mee doen: een minialbum maken zoals ik voor mijn zus Asta had gemaakt. Datum plan ik zo snel mogelijk in. Dus hou mijn evenementen pagina in de gaten.

Het schattige hondje komt uit de leuke set Glad we’re Friends uit de jaarcatalogus. De woordjes geslaagd en Geweldig ( binnenkant ) komen uit een stempelset die je straks gratis uit kunt zoeken tijdens Sale-A-Bration. Morgen laat ik die set zien in mijn nieuwe YouTube filmpje. Ik had een vlekje gemaakt dus uit de Painted Poppies set de verf spatters gehaald. Niemand die het vlekje nu nog ziet.

Vanmiddag dus samen naar de Toko gegaan in Eindhoven en bamisoep gekocht en andere benodigdheden. Altijd een leuk uitje. En ook meteen eten gehaald voor vanavond scheelt weer tijd hihi en is gewoon lekker.

Ik heb nu al wat buikpijn voor de voetbal wedstrijd van vanavond. Dennis en zijn team staan in de landelijke finale van het Futsal. Best of three wedstrijden. Dus winnen ze deze wordt er al een grote stap gezet. Maar het is een geduchte tegenstander dus ze moeten vol aan de bak. De tweede ( en misschien derde) wedstrijd wordt in Zwaag gehouden. Eind rijden dus voor ons. Maar eerst vanavond in eigen huis zien te winnen. De hop begint om 9.00 uur en je kunt gewoon op mijn Facebook pagina beginnen en door hoppen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s