Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: facebook hop.

Vandaag doe ik weer mee met de maandelijkse facebook hop van ons Team. Ik heb een schattig doosje gemaakt met de Nijlpaarden voor mijn nichtje Lara. Lara heeft bij de hele familie een speciaal plekje in onze harten. Ze heeft het Down Syndroom en is een heerlijk kind. Oeps jonge vrouw. Ik vergeet gewoon dat ze ook alweer 21 is geworden, toen hebben we haar met de hele familie overvallen in de zaak waar ze werkt: Lekker en vrolijk. Ze vondt het een geweldige verrassing en gisteravond had ze ook een mega verrassing. Mijn schoonzus ( Willemijn de moeder van Lara) had gereageerd op een oproep van de zanger Snelle ( 1 van de idolen van Lara) hij wilde graag iemand in het zonnetje zetten. Laat hij nu haar brief eruit gekozen hebben en mocht ze met Lara en mijn oudste broer en schoonzus naar zijn concert in Amsterdam en ze mocht ook nog op het podium komen. Zo gaaf! Mijn jongste broer, de vader van Lara kon er helaas niet bij zijn.

Toen ik mijn Youtube filmpje opnam donderdag wist ik dit allemaal nog niet maar ik wilde gewoon een lief klein doosje maken voor haar. In het doosje heb ik 3 leuke labels gedaan. Met de Alphabest stempelset en pons kon ik leuk haar naam maken. En de nijlpaarden die ik van de week op mijn gemakje heb zitten kleuren staan te pronken op de labels. Wat zijn die Hippo stansen toch leuk: de paraplu,die bril en die snorkel! In mijn Youtube filmpje laat ik jullie zien welke producten ik heb gebruikt en wat er in mijn pre order zat.

Ook heel leuk om oud en nieuw te combineren. Want de doosjes staan bij de uitverkoop artikelen. Het Dsp komt uit de nieuwe mini catalogus en de Hippo’s uit de nieuwe Sale-A-Bration folder. En de Alphabest stempelset en pons komen uit de jaarcatalogus.

Wil je iets van de gebruikte producten bestellen kan dat maar de nieuwe mincatalogus en de Sale-A- Bration gaan pas 1 juli in. Dus maak alvast je lijstje en stuur het naar mij op. Veel plezier met hoppen op Facebook we zijn met 18 Dames.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s