Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: ik voel me niet Down, ik ben gewoon gelukkig.

Van de week maakte ik een doosje voor mijn nichtje Lara. Die ik tijdens mijn YouTube filmpje maakte. Ik wist toen nog niet dat ze uitgenodigd was voor het concert van Snelle. En daar door Snelle werd toegezongen. Het was fantastisch, en ik ben zo trots op mijn nichtje en grote broer Walter. Stonden zomaar op het podium voor al die mensen. Vandaag zagen we dit bij de Nos op Instagram:


https://www.instagram.com/reel/CetheaNj0eD/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Geweldig toch! In zijn speech voor Lara vertelde mijn oudste broer Walter ( trotse oom) dat Lara haar leven een 10+ geeft. Kijk, dat is een mooie kijk op het leven. Lara is even oud als onze jongste zoon Nick. Maar zij werkt nu al een paar jaar fulltime. Drie dagen in Geldrop bij restaurant Lekker en Vrolijk en 2 dagen bij de Parelkamer in Heeze. Een echte kanjer dus en hoe gaaf dat zij nu dus in het zonnetje werd gezet.

Gisteren had ik mijn verjaardags Moeder en dochter dag. Ik had geen idee wat we gingen doen maar het werd dus een workshop glaskralen maken. Superleuk! Wel vond ik het in het begin eng die vlam uit de gasbrander ( 900 graden) en het is ook niet makkelijk, veel dingen tegelijk doen. En proberen te onthouden wat de juf zei hihi. We leerden verschillende technieken en na de lunch konden we lekker verder knutselen.

Mooie herinneringen aan een gouden dag. Na de workshop zijn we naar de stad gegaan en in een heerlijk zonnetje gewandeld en op een terras gezeten en gegeten. En natuurlijk een Bossche bol gegeten.

Top dag en genoten. Zo’n goed idee van mij om het hele jaar jarig te zijn haha

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s