Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: watercolor pencils en Sunkissed

Vandaag kreeg ik weer een bestelling binnen en hierin zat ook de nieuwe stempelset Sunkissed. Deze zit in de nieuwe minicatalogus. Omdat ik ook de bundel Paradise Palms had gekocht leek mij deze twee sets een geweldige combo.

Voor Makkelijke Maandag wilde ik een eenvoudige #simplestamping kaart maken. En ik haalde mijn Watercolor Pencils weer voor de dag. Zo fijn om mee te werken.

Ik heb gewoon met wat potloden kleuren aangebracht op een mat Basic White. En daarna met een Water Painter erover heen gegaan. Toen de stempels in mijn Stamparatus gedaan,beinkt met memento en een paar keer gestempeld om een mooie donkere indruk te krijgen.

En toen heb ik een mat gemaakt van Early Espresso cardstock en het geheel op een basiskaart geplakt van Basic White cardstock. En klaar was mijn makkelijke Maandag kaartje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s