Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Palms Dies kaartje

Vandaag weer een zomers kaartje. Deze keer met de Palms Dies Daar zit een grote palmboom bij en deze zal ik zeker vaker gebruiken. Mijn vriendin Aggie is vrijwilligster bij Samen Eten. En ze maakt dan altijd mooie bestekzakjes. Deze keer was het thema Indisch, dus appte ze mij wat smakelijk eten in het Maleis was. Dat is Selamat Makan! Dat wilde ze op het zakje schrijven en ik stelde voor om er een palmboom bij te plakken. Dus 30 palmbomen uitgestanst en gedoneerd als mijn bijdrage voor de ouderen in onze wijk.

Ik heb eerst uit een basiskaart van Soft Succulent de grote palmboom gestanst. Toen een andere Palmboom uitgestanst uit Evening Evergreen Cardstock. In de binnenkantvan de kaart een mat geplakt van Pale Papaya Cardstock. En toen door de opening de palmboom op zijn plaats geplakt

Super leuk doorkijkje toch? De zon heb ik uitgestanst en ik heb met wat inkt en een Blending Brush wat kleur aangebracht. En daarna de zon met mini Dimensionals opgeplakt. Nog wat gras uitgestanst en op de voorkant geplakt. De tekst komt uit de bijbehorende stempelset: Paradise Palms.

Ik vind het een leuk tropisch kaartje geworden. En met het weer wat we nu hebben en er nog aankomt ben ik al in vakantie stemming haha. Willem en ik moeten nog wachten tot september. Eind deze maand eerst naar Disney voor mijn verjaardag en dan twee zonen verhuizen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s