Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: palmboom van dinsdag.

Gisteren had ik hier mijn palmboom kaartje met doorkijk laten zien. De palmboom die over was heb ik vandaag gebruikt voor mijn restjes kaart.

De kaart lijkt een beetje op het kaartje van Maandag, ik heb weer met beide stempelsets gespeeld en met de Palm Dies. Alleen is de achtergrond nu gemaakt met mijn inktpads en Blending Brushes. Je krijgt dan een andere look als met de Watercolor Pencils.

Ik vind ze beide ( trouwens alledrie) mooi. Ik had eerst alleen de Evening Evergreen grassprieten gebruikt maar dat vond ik te hard. Dus van een restje Soft Succulent het gras weer uitgestanst en er boven op geplakt.

Met het donkere gras.

Met dit tropische weer, is het super leuk om met deze sets te spelen. Geen spijt dat ik de Sunkissed set toch gekocht heb in mijn pre-order. Nog even wachten dan mogen jullie hem ook bestellen. De Paradise Palms bundle is nu nog met 10% korting te kopen. Want zo stond hij in de minicatalogus. In de jaarcatalogus kun je de stempelset en stansen nog wel los kopen maar dan zonder de bundel korting. Maar koop je ze vanaf 1 juli dan geldt wel weer de Sale-A-Bration actie dat je dan een gratis product uit mag kiezen. De keus is aan jullie,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s