Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: warme drukke dag

Vannacht kwamen we laat thuis uit Zwaag en sliep ik pas om half 5 gelukkig uit kunnen slapen tot half 11. Toen moesten er de week boodschappen gedaan worden en voor vaderdag en Mandy’s verjaardag en Teuns verjaardag nog wat we allemaal samen morgen vieren.

Zo ziet onze kar er dan uit

Toen nog frisdrank halen bij Groenrijk, en hamburger broodjes en watermeloen bij de Turkse supermarkt. Daarna vertrok Willem naar zijn bedrijfsuitje en ik gauw maar slagerij van Hooff in Heeze voor gehakt voor de hamburgers. Morgen blijven 16 personen bij ons eten dus maken we broodjes hamburger met salade en frietjes. En van te voren gezellig met ons allen naar de dierentuin. Heerlijk om alle kids plus aanhang weer samen te hebben.

Gisteren toen ik onderweg was naar Zwaag kwam Jelle Hoefsloot van King Staal uit Heeze met onze bestelde tafels. Speciaal op maat gemaakt voor ons. Super mooi en erg blij mee.

Waar ik ook erg blij mee was waren de cadeautjes die mijn vriendin Mirjam voor ons meebracht uit Frankrijk. Lekkere thee en koekjes en deze geweldige beker. Die tekst is goud: je T’aime avec un grand The! En in mijn kleur natuurlijk. Super lief. Willem kreeg een hele leuke bbq schort.

Hierboven vindt je mijn weekoverzicht. Fijne zondag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s