Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: blijf bij de basis en houd je familie en vrienden vast, ze zullen nooit uit de mode raken.

Vandaag vierden we Mandy ‘s 33ste verjaardag in de dierentuin: Dierenrijk. Gezellig met ons gezin en aanhang plus mijn twee broers hun vrouwen en mijn nichtjes Lara en Carlijn. En Carlijns vriend Tom. De weersvoorspellingen waren slecht maar ik had aan Pieter gevraagd om minder warm en droog weer. Ook Mandy vroeg dat aan haar vader want ze kan niet tegen de volle zon ivm haar zonneallergie. En wat had hij het goed geregeld: heerlijk droog weer met soms een zonnetje zodat we allemaal genoten hebben van de leuke dieren.

Ik was pas 1 keer eerder hier geweest maar er was een hoop veranderd. Erg leuk en omdat het niet zo warm was waren de dieren actief.

Na de dierentuin is iedereen naar ons gegaan en hebben we heerlijk gegeten en lekker bijgekletst. Leuk om weer zo’n volle tafel te hebben. Daarna de start van de race gezien en daarna vertrokken de meesten. Wij nog met samen geknepen billen de laatste rondes van Max gezien. Yes weer gewonnen !

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s