Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: nieuwe kleur nagels

Van Willem heb ik voor mijn verjaardag cadeau gekregen dat ik iedere maand naar Wendy mag van Enjoy my Nails. Ik wilde eigenlijk voor Mint Macaron gaan maar Mandy zei: mam doe eens paars dat staat jou vast mooi. Dus tegen Wendy gezegd het wordt paars. En natuurlijk met wat Blingbling.

Superblij er weer mee. En ik dacht hee dit is toch ook een Stampin’Up! Kleur? Ja hoor een nieuwe In Color : Orchid Oasis.

Ja je bent Stampin’Up! Demo of niet hihi.

Vandaag ook mijn koffie corner aangepakt. Het is nu een Thee en koffie corner geworden: super blij mee. Af en toe moet je dingen veranderen.

En meteen is mijn aanrecht een stuk leger: dat geeft ook rust. En meer werkplek. Ook heb ik een grote keukenkast aangepakt: veel dingen weggedaan of weggegooid. Ik kijk tegenwoordig de Home Edit en daar krijg je leuke ideeën van. Het lukt me denk ik niet het zo strak en georganiseerd te krijgen zoals bij hun. Iets op dezelfde plek terug zetten blijft moeilijk voor een aantal kids. Maar dit gaf mij weer een opgeruimd en goed gevoel en daar gaat het om. Helaas dus geen tijd gehad om te knutselen hopelijk morgen weer wel. We hebben ook weer een mooie actie bij Stampin’Up! Morgen 21 juni ( alleen die dag) betaal je geen verzendkosten bij een bestelling van minimaal €75,00 scheelt je toch €7,95. Geef je bestelling gauw door op madebyinepie@gmail.com of bestel in mijn webshop:

http://www.madebyinepie.stampinup.net

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s