Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Mandy ‘s verjaardags Leporello in doosje

Helaas lig ik nog ziek in bed. Gisteren teveel pollen gesnoven. Slecht geslapen dus hopelijk slaap ik vannacht beter. Voor vandaag heb ik voor jullie wel creatieve inspiratie namelijk de Leporello voor Mandy. Wat is een Leporello hoor ik jullie denken: dat is een harmonica boekje. Dit model van een Leporello in een doosje heb ik van een Duitse Demo Antje Heinzel van Antjes_kreativideeen. Ik heb toen een leuke kerstuitvoering gedaan. En nu dus voor mijn dochters verjaardag.

Ik heb het boekje beplakt met spreuken van mijn Martin Gijzemijters Scheurkalender en met Dsp waar ik mooie teksten op heb gestempeld uit de geweldige set Stepping Stones.

Het boekje kun je los in het doosje doen maar deze versie zit vastgeplakt alleen heb ik dat pas na de foto’s gedaan. De sterren en hartjes komen uit de Give it a Whirl stansen set en heb ik uit zilver folie gestanst.

Het middengedeelte kun je uitklappen en heb ik met de schattige Tuinfluiters stempelset en bijbehorende pons gemaakt. Zo leuk ook de Nederlandse tekst op de voorkant van het doosje: Tjiep Tjiep Hoera. Het andere vogeltje heb ik uitgeknipt met mijn Papersnips.

De letters en cijfers heb ik gestempeld met de Alphabest stempelset en met de bijbehorende pons uitgeponst. Heel blij met deze bundel. En Mandy was superblij met haar doosje. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen, ik help jou graag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s