Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: vandaag besloot ik dat ik beter was: eh not dus.

Opgestaan, gewassen en aangekleed twee wasbakken en douchekranen gepoetst in onze twee badkamers en ik was klaar. Nul energie. Omdat ik geen zin had weer in bed te liggen ben ik op een stoel beneden blijven zitten maar ik was zelfs te moe om een kaartje te maken. Bah zo balen als je lichaam niet wilt doen wat je hoofd wel wilt. Nick en Teun hadden de tuindeur openstaan en ik begon spontaan weer te snotteren en te niezen. Dus gauw deur dicht gedaan.

Morgen voor 12.00 kan ik naar buiten maar daarna binnen blijven tot een uur of 20.00. Normaal heb ik er een beetje last van en de laatste jaren steeds minder dus ik hoopte dat ik er overheen was gegroeid maar nu echt last. Ach ja er zijn ergere dingen.

Omdat ik zelf niet creatief bezig ben geweest deel ik hier een filmpje van Stampin’Up! Over de Paradise Palms. Deze set heb ik vorige week gebruikt en vandaag was mijn lieve Teamgenootje en vriendin Danielle jarig en zij kreeg 1 van die kaarten.

Die links bovenin en daar heb ik nog Happy Birthday Sunshine op gestempeld.

Binnenkant van de kaart

Zo hebben jullie toch nog wat creatieve inspiratie vandaag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s