Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: doe niet alleen maar wat je moet, want het leeft enorm benauwd, als je niet houdt van wat je doet, en niet doet waarvan je houdt

Deze mooie spreuk stond vandaag op mijn scheurkalender van Martin Gijzemijter. Ik ben echt fan van hem en iedere dag zo’n mooie spreuk geeft me weer iets om over na te denken. Ik heb net zijn nieuwe scheurkalender al gepre-orderd. En kijk hij vond mijn reactie leuk:

Gaaf toch! Ik bewaar niet alle blaadjes maar degene met een tekst die mij aanspreekt wel. En de spreuk van vandaag is weer zo’n goede! De kalender staat op onze wc dus ik zie hem diverse keren per dag.

Vandaag ben ik voor het eerst weer de hele dag beneden geweest. Ik had s’ochtends nog wel een extra Corona test gedaan en gelukkig weer negatief. Donderdag vertrekken we naar Disney land Parijs en moet ik echt beter zijn. Ik heb niet veel gedaan wat tv gekeken en wat geknutseld en dat koste al veel energie. Dus duimen dat ik iedere dag een beetje meer energie krijg want lopen door Disney kost veel energie. Ik heb er zo’n zin in om met alle kids en aanhang drie dagen samen te zijn. En Willem natuurlijk hihi.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s