Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: het ging nog niet echt gemakkelijk maar wel even naar buiten geweest.

Vandaag had ik een High Tea staan met 3 van mijn kinderen. Onze Dennis is met Maartje op vakantie, die zitten lekker op Rhodos. Ik had bonnen van Social Deal gekocht en die moesten op, dus toch gegaan naar Fletcher Hotel Helmond. Ik voelde me echt heel slap maar heb toch genoten van al het lekkers en het gezellig samenzijn met de kids.

Ik zie er ook echt moe uit op deze foto

Na de High Tea moest ik even naar de apotheek en de Takko. En thuis even de was gedaan en snel in bed gaan liggen want ik was gesloopt. Gelukkig kon ik wat slapen, maar mijn lunchafspraak voor morgen toch afgezegd want donderdag vetrekken we naar Frankrijk en moet ik beter zijn!

Ik had nog geen Makkelijke Maandag kaartje dus gauw een kit gepakt de : A little Smile kit. Van de kleuren alleen werd ik al blij. Deze kit liet ik ook zien in mijn laatste YouTube filmpje.

Gelukkig heb ik een mooi bijzet tafeltje zodat ik vanaf de bank kon knutselen. Effe Me-time. Deze kit kost €23,00 en je kunt 8 mooie mini kaartjes maken. Vier verschillende designs die je dus twee keer kunt maken. Ik had binnen een uur 4 kaartjes af. Het enige wat je mist is een schaartje. Deze kleine kaartjes kun je zo gebruiken of je plakt ze op een basiskaart: ook superleuk.

En je kunt ze in het schattige kunststof zakje bewaren. Daar alleen werd ik al blij van:

Deze kit kost €23,00 maar koop je er twee voor aanstaande vrijdag, dan betaal je voor de tweede kit slechts €11,50. Dat is toch een geweldige aanbieding. En fijn om cadeau te geven( of krijgen hih) en mee te nemen op vakantie. Koop je het samen met een vriendin dan betalen jullie beide maar ( 23 + 11,5= 34,50 dit gedeeld door 2 is:) €17,25! Of je koopt een goedkopere kit zoals bv de Precious Parcel kit van €14,50 en dan betaal je voor deze kit geen €23,00 maar €11,50. En koop je dit samen met een vriendin dan betalen jullie maar €26,00 en heb je voor €13,00 per persoon twee kits waar jullie gezellig samen mee kunnen knutselen. Als ik terug ben uit Disney plan ik gauw een activiteit in : the kit together moment. Op een middag of eventueel avond mag iedereen die bij mij een kit gekocht heeft deze kit meenemen en gaan we gezellig samen knutselen. Ik zorg voor wat lekkers en wat te drinken. Deze activiteit is gratis, extra service van mij. Want het is zonde om deze kits in de kast te laten liggen. Lijkt dit jou leuk maar heb je (nog) geen kit: bestellen kan nog tot en met Donderdag avond. Ik neem mijn laptop mee dus kan gewoon bestellingen doorgeven. En zeg maar nee: ik koop er twee want dat scheelt dus nu enorm.

Tweede set met 50% korting!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s