Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Sneak Peek uit de Sale-A-Bration folder

Ik wilde zoveel doen vandaag maar nadat ik de was gedaan had en de vastwasser was mijn energie alweer op. Zo balen. Ik heb nog wel twee kaarten door Willem op de bus laten doen die ik al klaar had liggen. Maar voordat ik zelf iets nieuws kon maken heb ik eerst even op bed gelegen en daar ook de was gevouwen en de sokken mand gedaan. Gelukkig kookte onze Michael en hoefde ik geen boodschappen te doen maar stond mijn bordje lekker klaar.

Na het eten heb ik dit leuke kaartje gemaakt met de geweldige nieuwe stansen set Tree Lot Dies. Deze stansen krijg je gratis bij besteding van €120,00 en past bij de stempelset Trees For Sale uit de nieuwe Mini catalogus ( juli-december 2022).

Zo leuk die caravan. Ik heb een cirkel uit de Stylish Shapes Dies gebruikt om een doorkijk te maken in een basiskaart. Daarna heb ik met een Blending brush wat Balmy Blue inkt aangebracht door de cirkel heen. De boom bestaat uit twee stansen en heb ik op de voorkant van de cirkel geplakt met Dimensionals. De sterretjes en het dak en de onderkant van de caravan heb ik uit zilver folie gestanst.

De teksten komen ook uit een gratis set uit de Sale-A-Bration folder de set Amazing Phrasing maar er is dus ook deze geweldige Nederlandse uitvoering:

Geweldig Samen. Zo leuk die losse teksten die je onderling kunt combineren. Ook deze kun je gratis uitzoeken bij een bestelling van €120,00 tijdens Sale-A-Bration

Ik vind het een geweldig kaartje geworden en jij? Nog heel even wachten en dan begint het grote Sale-A-Bration feest. Dus nog maar heel even tijd om nog producten uit de oude mini catalogus te bestellen en de tweede creatieve kit voor de helft van de prijs te krijgen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s