Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: klein cadeautje

Deze maand deed ik weer mee aan de teamswap. Gisteren het kaartje op de bus gedaan maar nog geen melding gehad dat ze het ontvangen heeft dus kan ik het hier nog niet laten zien. Maar ik heb het zelfde ontwerp genomen en het op maat gemaakt voor een klein geurzakje.

Is het niet schattig? Ik heb het nieuwe Dsp gebruikt Design A Daydream . Dit is een Host reward je vindt deze op pagina 179 uit de jaarcatalogus. De basis van de kaart is in Old Olive.

Om het zakje er makkelijk uit te krijgen heb ik er een stuk lint omgedaan: de Old Olive Twill Ribbon. Deze zit in een combinatie met de Sahara Sand 3/8” Ribbon. Deze vind je op bladzijde 145 uit de jaarcatalogus. Het rose blaadje heb ik uitgeknipt uit het Dsp. Voor de kaartjes had ik een boel bloemen en blaadjes uitgeknipt. Ik denk dat ik ze vrijdag hier kan laten zien op Vrije Vrijdag. Morgen vertrekken we naar Disney zo’n zin in! Hopelijk komt mijn energie steeds meer terug en kan ik vrijdag en zaterdag volop genieten van Disney.

Gelukkig van de week geshopt en heb ik genoeg Mickey en Mini kleding haha. Veel goedkoper dan daar in de shops. Ik ga gauw mijn koffer pakken.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s