Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag :

Vandaag laat ik deze prachtige theeverpakking zien. Ik heb het nagemaakt van een exemplaar die ik kreeg van mijn lieve teamgenootje en vriendin Astrid Blesing. Ik vond hem zo leuk dat ik het na wilde maken dus mijn lineaal gepakt en opgemeten. Eerst gemaakt met retired Dsp en toen ik zag dat het goed was gemaakt met het mooie Dsp Design A Daydream wat een host reward is. Bij een bestelling vabaf €200,00 krijg je Stampin Rewards en kun je dit papier of stempels uitzoeken. Ze staan op pagina 179 van de jaarcatalogus. Gisteren zag je al een stukje van een vel en deze is compleet anders.

Zo’n leuk mapje is het gesloten met een strik en er aan een label gemaakt met de Tailor Made Tags stansen. Ik heb de tekst “voor jou” eerst in de Versamark gedaan en toen in de Blackberry Bliss inktpad. Want ik wilde deze geweldige Emboss Additions Tool kit uitproberen. Deze staat in de nieuwe Mini catalogus en ik wist meteen dat ik die wilde.

Een superfijne maat bak, embossing buddy ( yes hij is er weer) pincet en kwast. Speciaal voor heat Embossing. Als je klaar bent draai je de dop los en strooit het poeder zoweer in het bakje. Normaal gebruikte ik hier een vel printer papier voor maar dit is echt ideaal. Deze complete set kost €33.00 en vind je op pagina 49 van de nieuwe mini catalogus en die gaat 1 Juli live. Ik heb Clear Embossing poeder gebruikt en kijk wat een verschil:

Mooi toch?! En nu laat ik jullie de binnenkant van het mapje zien:

Hoe leuk: er zitten zakjes thee in maar je kan er ook wat anders in doen bv zo’n klein geurzakje wat ik gisteren liet zien of een maskertje.

In totaal zes vakjes: super leuk cadeautje toch. Ik weet nog hoe blij ik ermee was en het kwam gewoon via de post. Je kunt er ook lieve kleine kaartjes in doen geld of een giftcard. Deze ga ik zeker vaker maken!

Wil jij ook deze geweldige Embossing set hebben mail mij dan dan plaats ik 1 juli jouw bestelling.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s