Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Disney!!! En team swap kaartje

Gisteren zijn we in Frankrijk aangekomen en vandaag dus naar Disney land Parijs.

Het blijft magisch zodra je de poort binnengaat zie je alleen blije mensen. Die meedansen met Mickey en Minnie. Ja wij ook!

Daarna natuurlijk naar Buzz Lightyear, familie traditie en de wachttijd was maar 5 minuten. Yes ✅

En toen we daar uitkwamen boften we enorm:een parade✅ Super leuk weer met ook Coco. Deze film had ik pas gezien toen ik ziek was dus dat kwam goed uit. Heb ik al verteld dat ik echt een Disney girl ben? Hihi

Ik zit nu met alle rugzakken en tassen te wachten tot de rest uit de Indiana Jones achtbaan komen. En ik word lekker bruin .

Nu het kaartje van vandaag: een Super leuke funfold had mijn teamgenootje Diana voor ons bedacht. Het kaartje is ontvangen en Esmeralda was er blij mee.

Lekker gestempeld met de Ranunculus Romance stempelset. En bloemen en blaadjes uit het Dsp geknipt.

Helaas is het internet in Disney land niet best. Dus krijg niet alle foto’s ge-uploaded. Hopelijk krijg ik deze blog wel gepost. Vandaag is de mini catalogus live gegaan en is de Sale-A-Bration begonnen. Door het slechte internet( wat zijn wij verwend in Nederland) lukte het mij niet om de nieuwe Mini catalogus en Sale-A-Bration folder hier op mijn website te zetten. Willen jullie de nieuwe producten zien ga dan naar mijn onlineshop.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s