Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag blog op de valreep

Vandaag ons tweede maar helaas ook laatste dagje Disney gehad. Deze keer begonnen we in Studio.

Het weer was fantastisch misschien zelfs te goed lol. 27 graden is wel warm als je zoveel loopt. We begonnen met Ratatouille die stond op ons lijstje .

Blijft leuk al moesten we wel lang wachten. De kinderen waren slimmer die gingen in de single ride staan waar maar 5 minuten wachttijd was. Wij hebben een half uur in de rij gestaan. Het was vandaag beduidend drukker dan gisteren. Maar we vonden het niet erg want wat we wilden, hebben we gedaan behalve de show Frozen die was steeds vol of je moest al een uur van te voren in de rij gaan staan. Dat vonden we het miet waard. Terwijl iedereen behalve Maartje en Mandy en ik in de Tower of Terror gingen hebben wij gezellig spelletjes gedaan:

We hebben ons opgesplitstodat iedereen kon doen wat ze wilden . Willem en ik hebben de Card tour gedaan.. De oude Studio tour is veranderd in de Cars tour. Iets korter maar blijft leuk.

Weer een leuke show gezien en toen naar het andere park gegaan. Daar nog Pinokio en Sneeuwwitje gedaan en de Parade vanaf het kasteel gezien. Blijft mooi.

Daarna zijn we gaan shoppen en eten en waren we zo moe dat we om 21.00 alweer in het hotel waren. Zo blij dat we gisteren de eind show gezien hadden. Nu waren we echt te moe. Sommigen gingen meteen slapen of nasr hun kamer en degene die beneden bleven hebben gezellig nog een spelletje gedaan. Morgen uitslapen en brunchen en shoppen in Val d’Europe en dan is mijn Disney weekend alweer voorbij. Het was fantastisch!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s