Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag:

We zijn aan de terugreis begonnen. Eerst met ons allen ge-brunched in Val d’Europe en toen zijn Maartje Dennis Mandy Gert Michael en Gijs naar huis vertrokken. Wij bleven nog even shoppen.

Het leek wel Disney met die wachtrijen lol. Toen de grote shopping mall weer ingegaan en eindelijk een Disney Pin gescoord: me happy!

Wat was het geweldig om dit samen als gezin te beleven. Belachelijk hoe duur alles is maar de herinneringen zijn onbetaalbaar. Het enige minpuntje is dat het niet gelukt is om een complete gezinsfoto te maken maar ik maak wel een collage van alle foto’s. Zo blij ook met het weer: rondlopen in de regen in Disney is toch compleet anders dan lekker in de zon. Hoogtepunten voor mij waren toch de shows, het gezamenlijk eten bij Rainforrest de parades en de eindafsluiting. Gelukkig hebben we de filmpjes en foto’s nog, dus kunnen we nog lang nagenieten.

Morgen komt Koda het nieuwe hondje van Mandy en Gert. Zo leuk! Voor hem kocht ik dit mooie eetbakje. Bereid je maar voor op Puppyspam.

So Cute😍

En morgen ook weer Koffie en Kaart: zin in. En hebben jullie al een verlanglijstje klaar? Bij iedere €60,00 mag je een gratis product uit de Sale-A-Bration folder uitzoeken. Bijvoorbeeld de schattige nijlpaarden. Geef je bestelling gauw door op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s