Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Koffie en Kaart

Eindelijk zouden we weer een Koffie en Kaart hebben, ik had de tafel al gedekt. Het kaartje als voorbeeld gemaakt toen helaas een zoon van boven belde: ik heb een positieve test. Zo balen voor hem. En meteen heb ik de dames afgebeld want ik moest nog een test doen en wilde geen risico vormen voor de dames. Erg jammer maar gezondheid gaat boven alles.

Gelukkig waren van ons elfen er maar twee positief. De rest had geen symptomen en negatieve testen. Tja het risico zat erin natuurlijk maar echt vreemd dat de een het wel heeft en de partner niet. Hopelijk worden ze gauw beter.

Dit schattige kaartje had ik als voorbeeld gemaakt. Dit model hadden we vorige maand als teamswapkaartje en had ik de olifantjes gebruikt. Nu dus de geweldig Hippo’s die je nu tijdens Sale-A-Bration gratis mag uitzoeken. Bestel je nog een keer voor €60,00 dan kun je de bijpassende Dies erbij kiezen. Zo leuk dat parapluutje, de bloemen en de hartjes. Ik help jou graag.

Is het geen schattig kaartje geworden? Ik vind hem zeer goed gelukt! Het model heet een Split Panel Card.

En hij kan ook zo leuk blijven staan. Wat ook super leuk en schattig is is ons nieuwe familie lid: Koda het hondje van Mandy en Gert-Jan. Vanaf vandaag woont hij bij hun. Ik ben smoorverliefd op mijn kleinzoon.

En volgens mij vind hij oma ook erg lief. Ik had natuurlijk ook een mooi cadeau voor hem in Disney gekocht:

Ik denk dat jullie Koda vaak voorbij zullen zien komen hier op mijn blog. Vooruit nog eentje dan hihi

En kijk eens naar de mooie kleur van zijn riempje. Mandy is net als ik een Disney meisje en ex Stampin’Up! demo. Zo moeder zo dochter dus. Niet te snel groot worden Koda 💙

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Wat een schatje is Koda toch. Ik hoop dat ik ‘m een keertje mag ontmoeten. Dikke knuffel van mij

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s