Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: tag met de leuke caravan

Gisteravond gingen we het nieuwe huis van Dennis en Maartje bekijken en als cadeautje had ik een mooie plantenbak gekocht met een klein boompje met paarse bloemen en onderin ook nog paarse bloemen. Geen idee hoe ze heten lol maar het zag er erg leuk uit. Ik ben vergeten er een foto van te maken. Wel had ik snel een Caravan uitgestanst met de Tree Lot stansen. En een label met de Tailor Made Tag dies. De tekst komt uit de stempelset Plantenpost.

Zo heb je dus heel snel een leuk kaartje. Er zitten echt leuke stansen in en je kunt ze dus gratis krijgen tijdens Sale-A-Bration. Bij een bestelling vanaf €120,00. De stansen passen bij de stempelset Trees for sale.

Eindelijk zijn de magneet vellen weer verkrijgbaar bij de Wibra ik heb meteen 20 pakken laten kopen door mijn vriendin. Kan ik eindelijk al mijn stansen weer op magneet vellen doen en hou zo een beter overzicht. En vooral met zoveel ( en ook kleine) stansen is dat ideaal.

Vandaag kreeg ik wateroogjes en voelde me weer jarig: van alle kids en hun partners kreeg ik onverwachts deze prachtige bos bloemen bezorgd. Als dankjewel voor de geweldige dagen in Disney. Zo lief!

Wie ook super lief is : Koda wat een schatje is het toch. Sorry weer wat Puppyspam van een trotse oma:

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s