Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: re-organisatie stansen

Gisteren vertelde ik al dat ik eindelijk weer magneet vellen van de Wibra had weten te bemachtigen. Super blij mee. Dus vandaag ipv creatief bezig te zijn heb ik de vellen op maat gesneden. Hiervoor heb ik een oude trimmer en oud mesje gebruikt die ik speciaal daarvoor bewaard heb.

Heerlijk om zo weer orde te kunnen scheppen in mijn stansen. Op een magneetvel zie ik snel welke stansen erin een set zitten en raak ik ze minder makkelijk kwijt. Vooral als het hele kleine stansjes zijn.

Ik heb ze nu allemaal op een vel zitten in hun hoesjes. Flink karwei maar ook leuk om te doen en als ik de stansen zie krijg ik meteen weer ideeën in mijn hoofd.

Ik heb ze in een bak staan en nu heb ik stukken retired cardstock ertussen gedaan. Alles op alfabetische volgorde en met de Alphabest set plus bijpassende pons kan ik het nu mooi organiseren. Deze bundel is fantastisch en een echte aanrader. Je vindt deze in de jaarcatalogus op bldz 115. En doordat het een bundel is krijg je 10% korting en kost de bundel: €39,50. Vul je dit bedrag aan tot €60,00 ( bv cardstock of inktpads) dan mag je nog een gratis product uit de Sale-A-Bration folder kiezen.

Kijk dit maakt het zoeken voor mij straks een stuk makkelijker. Blij mee!

Klik op onderstaande link om de bundel rechtstreeks in mijn online shop te bestellen:

https://www.stampinup.nl/products/alphabest-productpakket?demoid=5033120

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s