Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag twee nieuwe kits in het assortiment

Vandaag had ik weer een drukke poetsdag. Even de keuken grondig aangepakt en de ramen gewassen. Daarna kwam mijn dochter met Koda en hebben we samen gewandeld.

Hij is echt nog zo klein dat ik er niet bang voor ben alleen maar zwaar verliefd. Ik ben ooit als jong meisje gebeten door een teckel en sinds die tijd geen honden mens geweest. Sommige honden vond ik best lief maar dit is het eerste hondje wat ik als puppy meemaak, dus hopelijk kom ik over mijn angst heen en kan ik op hem passen.

Zoals in de titel van deze blog aangekondigd zijn er weer twee nieuwe creatieve sets. The Best Remedt is toch weer een geweldige kit zo met dat schattige stinkdiertje. Super leuk en compleet met inktspot en clear blok.

De A Million Thanks card kit is ook erg mooi. En ook met inkspot en clear blok. Super mooie aanwinsten deze twee nieuwe sets. Aankomende dinsdag heb ik een Kit Together middag: iedereen die bij mij een kit gekocht heeft mag die middag gratis bij mij thuis komen en onder het genot van een kopje koffie of thee de kit samen gezellig met mij en de andere dames maken. Soms blijft zo’n kit ongebruikt in de kast liggen en dat vind ik zonde. Dus heb je zo’n kit bij mij gekocht, mail mij even en dan kun je dinsdag gewoon aanschuiven. Heb je nog geen kit, dan kun je die nu bij mij bestellen en dan plannen we een datum in om samen te knutselen.

Nog even wat Puppyspam

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s