Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: werken aan de voortuin

Vandaag was Willem vrij en zijn we eerst naar een garage gegaan want hij mag weer een andere lease auto uitzoeken van zijn werk. Teun ging mee want sinds hij zijn rijbewijs heeft , vindt hij auto’s ook interessant. Zo leuk die twee samen in een auto op deze foto.

Daarna hebben we Teun thuis afgezet en zijn we naar de Intratuin gegaan want de voortuin was niet naar mijn zin. Nadat de werkbank zo’n mooi plekje had gekregen wilde ik de rest ook aanpakken. Allereerst vulden we de grote zinken bak die ik van mijn zus Gwen kreeg met de Vlinderstruik.

Willem heeft het deksel vastgemaakt want ik was bang dat die weg zou rollen en nu zie je hem ook mooi.

Toen moest onze vijver met water ornament aangepakt worden. De visjes zwemmen allang in de vijver in de achtertuin en de waterbol hadden we uitgezet. We wilden de houten bak rechtzetten want hij was verzakt maar het hout bleek verrot en de houten ombouw hebben we dus weggedaan. Nu twee vierkanten bakken die er naast stonden in de stenen rand gezet en de vijverbak ervoor gezet. Twee waterplanten erin en de bol: super mooi weer. Deze bol is de erfenis van mijn schoonmoeder ( Willems moeder) en ik ben blij dat hij nu weer zo mooi staat te shinen.

Het is ook zo’n rustgevend geluid en de nieuw gekochte waterplanten staan erg mooi in de bak. Nog even kijken of we kiezels in het zand leggen of schelpen.

Het was even flink doorwerken maar super blij en trots op het eindresultaat.

Dus niet creatief geweest met papier en inkt maar met planten en zand hihi

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s