Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: weekoverzicht

Een beetje laat maar vandaag druk geklust en gepoetst bij mijn zoon en schoondochter. Om 10.00 waren we er al en nu dus om 22.00 naar huis aan het rijden. Morgen mogen we weer dus vanavond nog gauw in de jacuzzi voor de pijnlijke spieren. Nu merk je echt dat we geen 25 meer zijn.

Afgelopen week stond vooral in het teken van Koda. Wat een schatje jammer dat door alle drukte ik hem nu al twee dagen niet heb gezien. Gelukkig stuurt Mandy dan filmpjes. En mijn organisatie tip met de Alphabest bundel was een echte hit op de Demonstrator planning place. Een Facebook pagina voor Stampin’Up! Demonstrators. Altijd leuk die waardering. En ook mijn Split Panel Card met de Hippo was daar een succes. Maandag tijdens Koffie en Kaart gaan we dat kaartje maken, wil je nog meedoen stuur mij dan gauw een mailtje of berichtje. Ook voor Kit Together van aanstaande dinsdag heb ik nog twee plaatsen vrij.

Gelukkig bijna thuis, fijne avond,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s