Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaart met de Scottie Dog pons

Zoals gisteren beloofd hier een kaartje waarbij ik de pons gebruikt heb. Ik heb eerst de basiskaart met behulp van mijn trimmer van rillijnen voorzien. Super leuk effect alsof het een muur is. Dan deze witte basiskaart met Sahara Sand inkt en een Blending Brush wat kleur gegeven. Zodat de lijnen meer opvallen.Met de Scottie Dog pons twee hondjes uit Early Espresso cardstock geponst en de strikjes uit Real Red cardstock. Ook het hart is uit Real Red cardstock en heb ik met de hart pons gemaakt.

De tekst komt uit de stempelset Christmas Scottie en heb ik met Real Red inkt gestempeld. Er licht overheen gegaan met de Blending Brush ( zat nog genoeg kleur op) en uitgestanst met de Stylish Shapes Dies

Met Dimensionals en liquid glue de ponsjes op de kaart geplakt. Voor de ogen heb ik de kleinste maat matte zwarte dots gebruikt. Super leuk kaartje toch?

Alle gebruikte producten kun je gewoon bij mij bestellen, ik help jou graag en het is nog steeds Sale-A-Bration dus maak er gebruik van,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s