Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: nieuwe bundel, Christmas Scottie

Vandaag een snel en makkelijk kaartje gemaakt met de nieuwe bundel Christmas Scottie. Leuke stempelset met hondjes en bijpassende pons.

Sinds Koda bij onze Mandy en Gert-Jan is komen wonen overlaad ik jullie met Puppyspam maar het is ook zo’n schatje. Nog eentje dan:

He kaartje van vandaag heb ik gemaakt met de gratis uit te zoeken Pool Party & Soft Seafoam cards & envelops uit de Sale-A-Bration folder. Bij een bestelling vanaf €60,00 mag je die gratis hebben. Ik heb de kaart en de envelop in mijn Stamparatus gedaan voor een mooie zwarte afdruk vd hondjes. Ook de tekst You are Always Loved heb ik met de Stamparatus gestempeld. Daarna de tekst Woof! Lekker uit de losse hand gestempeld.

Leuk setje zo toch? Morgen denk ik dat ik de pons ga gebruiken. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com en daar kun je je ook aanmelden voor de workshop van aanstaande woensdag avond: de Joseph Coat techniek. Van 19.00 tot 21.00 uur hier op de Faramir. We maken dan twee kaarten voor €10,00. Iedere extra kaart kost €2,00. Plaats je die avond een bestelling van de Blending Brushes dan kost de workshop jou maar €5,00.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s