Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Shoppen is goedkoper dan therapie en veel gezelliger!

Vanaf het moment dat we Gijs ontmoet hebben klikte het meteen. We hadden meteen drie overeenkomsten: we houden beiden van Michael, F1 en de Action. Dus al heel snel besloten we samen op date te gaan naar de Action. Door Corona en ons drukke leven kwam het er maar niet van. Maar vandaag was het zover: shoppen bij de Action en Ikea! Michael ging ook mee als chauffeur en om te zorgen dat we niet beide winkels leeg kochten hihi.

Super leuk om nu samen spullen voor hun nieuwe appartement te kopen. En we zijn echt goed geslaagd. Een volle kar en de rest wordt besteld en bezorgd in Den Bosch!

De mannen moesten nog even wat regelen en ik mocht bij de spullen blijven en mijn Soft ijsje eten. Wel heel omslachtig moet je dat voortaan bij een bestelzuil invoeren en betalen en dan wachten tot jouw nummer aan de beurt is en je het muntje krijgt voor de automaat. Niet echt klantvriendelijk. Ze had al tien keer mij een muntje kunnen geven terwijl ze gewoon stond te wachten tot de panini van degene voor mij klaar was. Pfff gelukkig was het ijsje heerlijk!

Nu gauw alles in de auto en thuis met Willem de race kijken. Terwijl Gijs en Michael nog even op en neer naar Ikea Breda gaan om een kast daar op te halen want die was er niet meer in Eindhoven. Fijne race en zondag,

liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s