Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: weekoverzicht

Gisteren heb ik samen met Dennis de muur behangen. Helaas werd ik ziek na baan 5. Of het nu vermoeidheid was of iets verkeerd gegeten, ik weet het niet maar ik was echt beroerd. Gelukkig had Dennis goed opgelet en kon hij de twee laatste banen zelf. Mooi resultaat en even moeder en zoon Quality time samen.

Morgen heb ik een date met Gijs en Michael: shoppen bij de Action en Ikea voor hun nieuwe appartement. Donderdag avond al de spullen van Michael ingepakt in Tilburg en vrijdag kunnen we de sleutel halen en daar aan de gang. Zaterdag overhuizen en dan even rustig aan doen want deze klusweekenden zijn erg leuk maar ook vermoeiend.

Nu lekker onder de veranda even deze blog schrijven en posten. Straks komen de boys hier eten: gezellig. Fijne dag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s