Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: het is geen doosje al kan je er wel iets in doen.

Op Instagram zag ik bij een Duitse Demo Marina Bastelt deze leuke papieren licht objecten. Wilde ze al eerder maken maar ivm het klussen en de hitte er nog niet aan toegekomen. Zij had ze in het wit gemaakt in twee verschillende hoogtes. Maar ik vind de grote makkelijker te maken dan de kleine.

Onderin kun je een lichtje op batterijen zetten dan geeft het een sfeer vol effect.

Natuurlijk moest ik er ook 1 maken in mijn lievelings kleur Bermuda Bay. Willem vond ze ook erg mooi. Ik denk dat ik de volgende keer extra stevig Basic White papier neem want hij stond heel mooi gisteravond maar zakte vandaag wat in. Kan ook met het weer te maken hebben gehad want het regende vanochtend lekker. Maar ik heb er gewoon een lintje omgedaan en dat staat ook leuk.

De kleintjes moest ik sowieso met een strikje doen want die bleven niet zo staan. Vindt ze toch leuk geworden. Je maakt ze heel eenvoudig van stroken papier van 1 cm bij 29,7 ( lengte A4) 19 stuks. Van 1 strook maak je een cirkel en daar plak je onderaan de andere stroken met wat tussen ruimte aan vast. Als ze allemaal goed vast zitten vouw je ze voorzichtig over elkaar heen en dan blijft het mooi zitten. Ja ik had er ook een hard hoofd in maar het lukte. De kleintjes zijn stroken van 1cm bij 12,5 cm. En die plak je op een strook van 24 cm. Iets over elkaar heen. En dan maak je met die strook een cirkel. Wacht tot de lijm goed droog is anders laten de strookjes los. Zeg ik uit ervaring hihi.

Veel plezier met het namaken en vergeet dan niet om Marina.bastelt te vernoemen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s