Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: mijn lamineer machine draaide over uren.

Een tijdje terug liet ik hier mijn verdelers zien voor mijn stansen. Ik vond ze niet stevig genoeg en zou het zonde vinden als ze kapot gingen dus bedacht me opeens dat ik halve A4 hoesjes had voor mijn lamineer apparaat. Ooit in een pakket gekocht met diverse maten hoesjes. Nou ze pasten perfect!

Links gelamineerd rechts zoals het was.

Super blij met het eindresultaat. En nu ik mijn lamineer machine toch had staan bedacht ik iets anders. We hadden heel mooi gridpapier en die heb ik op maat gesneden en ook in een lamineer hoesje gedaan. Met een voor en achterkant.

Toen heb ik een Sharpie gepakt en stippen gezet waar ik gaten wilde en met mijn Crop-a-dile 6 gaten gemaakt. Ik had een blad uit mijn geweldige Stampin’Up! Planner gebruikt voor de maat:

En zo creëerde ik een persoonlijk en uniek voorblad voor mijn planner. Deze krijg je gratis als je tijdens Sale-A-Bration instapt in mijn team. Plus nog 3 schriften en de stempelset Making Plans. En daarbij natuurlijk de starters aanbieding: je betaald €129,00 en mag voor €175,00 producten uitzoeken! Deze aanbieding staat in de Sale-A-Bration folder op bldz 17 en 19.

Even wat stickers opgeplakt zodat het echt persoonlijk werd en in de planner gedaan. Mooi toch?!

Toen bedacht ik dat een los hoesje waar je iets in kon doen ook praktisch was voor in mijn planner. Dus weer 2 vellen op maat gesneden. In de hoes gedaan en gelamineerd, de bovenkant eraf gesneden en Voilà een zakje. Met een oude cirkel pons een halve cirkel eruit geponst zodat je ziet dat het een zakje is.

En toen weer met de sharpie de stipjes gezet en de gaten gemaakt met de tang. En mijn zakje was klaar.

Superfijn om bijvoorbeeld foto’s in te doen of stansjes die ik in mijn planner wil plakken.

Dus zo kan ik mijn planner aanvullen met bladzijden en zakjes: zoveel als ik wil. Zo blij met deze ingeving. Dus wie een lamineer apparaat heeft gebruik hem vaker. Dat ga ik zeker doen. Heb al ideeën met ons mooie Dsp dus wordt vervolgd. En wil je instappen in mijn team mail mij en dan spreken we het samen door.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s