Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: mooi gedicht weer van Martin Gijzemijter en verslag verhuizing

Klopt weer als een bus. Als je ouder wordt weet je steeds beter wat je wilt en niet wilt. Maar je hoofd en hart kunnen wel alles willen maar helaas zegt je lichaam nee. Na twee weekenden hard klussen bij Dennis en Maartje zijn Willem en ik echt gesloopt. Dozen naar de zolder sjouwen, poetsen behangen. Mijn vingers doen zeer en mijn kuiten vinden mij niet leuk. Dus vandaag rust. Willem moet maandag gewoon werken en dit bericht typen doet al zeer laat staan knutselen. Hier even de was wegwerken en verder weinig doen en vanavond lekker uit eten met vrienden.

Na 25 jaar weer muren behangen. Mooi geworden maar wat hebben Bob ( broer van Maartje) en ik het patroon vervloekt. De muur zonder patroon hadden we gelukkig zo klaar want het werd bijna donker.

Door de lamp kreeg deze wand ook een patroon haha. En gelukkig zijn beide wanden goed blijven zitten en niet losgekomen want door de warmte droogde de lijm supersnel.

Vorige week had ik hun badkamer( grote douche met glazen deur, megabad en wasbak en wc) helemaal schoon gemaakt. Moest opeens deze vrijdag het dakterras aangepakt worden dus Nick en Teun hebben kilo’s tegels naar beneden gesjouwd de kanjers maar moesten wel door de badkamer. Nou ik kon wel janken: alles weer onder het stof en vies. Ondanks de stucloper. Wat is schoonmaken toch ondankbaar werk.

Gisteren Maartje en ik de dozen naar boven gesjouwd die de mannen uit het appartement gehaald hadden. De kamer moest leeg want anders konden de bank en grote eettafel er niet staan. Nou tig keer die twee trappen omhoog vonden mijn kuiten niet grappig. Gelukkig kwamen s’middags nog 3 verse sterke mannen helpen dus kon ik dozen uit gaan pakken. We zijn om 21.00 naar huis gegaan want we waren doodmoe. En in de jacuzzi viel Willem zelfs in slaap. Ja dan gaan de jaren echt tellen. Als je jong bent herstel je sneller bij ons duurt dat echt langer. Maar trots op mijn schatje en zonen en schoonzonen. En ook op Maartje die tussen het sjouwen door ook alles moest regelen en coördineren. We zullen nog vaker daar gaan helpen want in een oud huis valt nog veel te doen maar ze kunnen in ieder geval vooruit. Over twee weken Michael en Gijs verhuizen maar dat appartement is gelukkig niet zo groot en de jongens hebben niet zoveel spullen dus dat klusje zal sneller geklaard zijn.

Willem vond mij mooi in een lijstje lol.

Maar vandaag dus even op rust stand! En volgende week ook rustig aan doen ivm de tropische temperaturen. Die waren ook voor dit weekend voorspeld maar gelukkig hielp Pieter mee en stuurde hij wel zijn zonnetje maar was het goed te doen. Fijne zondag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s