Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: For The Guys kaart kit

Dinsdag had ik de Kit Together middag: supergezellig. Ik heb de dames ook mijn nieuwe nog niet gebruikte kits laten zien en omdat ik een mannen bedankt kaartje moest hebben heb ik de For the Guys kit open gemaakt.

Er zitten twee modellen kaarten bij en een stempelset waardoor je andere teksten kunt toevoegen. Super handig voor die behulpzame vader, oom of broer.

Er zit een kleine Mossey Meadow inktspot in en een stempelblok. Dimensionals en alle stansen en kaarten en enveloppen. Een compleet pakket dus.

In de hanfige beschrijving staat precies wst je nodig hebt en wat je moet doen: easy peasy. Maar natuurlijk kun je je eigen creativiteit ook gebruiken. Ik begin altijd om alles klaar te leggen wat ik nodig heb. Dus de stansjes uitdrukken, de basiskaart en de envelop te pakken. En dan via de beschrijving de kaart maken.

Kaart 1
Kaart 2

Superleuke kaarten toch? Binnenkort laat ik zien hoe je met deze kit en producten die ik al in huis heb de kaartjes net anders kunt maken. Deze creatieve sets zijn superhandig om mee op vakantie te nemen, alles zit erin. Al adviseer ik wel om een papersnips, bonefolder en Tombow liquid glue extra in de doos te doen. Er is nu een hele mooie Paper Pumkin box in de aanbieding bij het vernieuwde koopjesrek:

En doe je tijdens Sale-A-Bration een bestelling vanaf €60,00 dan mag je nog een gratis product kiezrn uit de SAB folder. Ik help jou graag.

Ik zit nog even lekker buiten. Alle mannen zijn weg en ik heb het huis voor mij alleen: dadelijk lekker even in de jacuzzi want morgen moet ik weer vol aan de bak in Tilburg bij mijn oudste zoon. De jongste zoon heeft vandaag daar geholpen en blijft slapen. Teun Gert-Jan en ik rijden morgenvroeg aan. En dan zaterdag met een hele ploeg de boel overhuizen. En hopelijk zondag lekker niksen hihi.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s