Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag : geen creatief eigen project maar wel een video met Watercolor technieken.

Vandaag geen creatief project. Had leuke ideeën maar vanochtend ging ik golfen met de golf meisjes. Was heel lang geleden dat we met ons vieren de kleine baan hadden gelopen en we moesten een hoop bijkletsen. Toen ik thuis kwam waren Mandy Gert/Jan en Koda er.

Dus gezellig met hun gekletst en met Koda gespeeld. Wat een scheetje is het toch. Echt een aanwinst.

Toen hun weggingen was ik zo moe, nog van al het klussen en gisteren avond laat thuis komen van ons mam. Dat ik even ben gaan liggen. En toen moest ik op gaan schieten want we kregen vanavond bezoek van onze vriend Marcel Balkestein. De laatste keer dat ik hem gezien had was tijdens zijn boek presentatie dus we hadden zat gesprek stof. Gauw boodschappen gedaan en de tafel gedekt en toen kon Willem de bbq aansteken. Ja en dan is het lekker lang tafelen met ook onze Nick en Michael erbij. Super gezellig en veel gelachen. En nu zitten we de Nederlandse leeuwinnen te bekijken. Dus geen creatief project van mij. Wel een filmpje van Stampin’Up! over Watercolor technieken. Want juli is World Watercolor maand.

https://s.tamp.in/7S_F6V

Van de week hoop ik wat technieken zelf te kunnen toepassen. Maar morgenochtend is het eerst poetsen. En vrijdag gaan we weer helpen bij Dennis en Maartje want zaterdag is de grote overhuis dag. Dus hopelijk morgenmiddag wat Me-time en knutseltijd. Alle gebruikte producten kun je gewoon bij mij bestellen, ik help jou graag

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s