Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag kaartje en Kit Together middag

Vanmiddag kwamen Mirjam en Weena gezellig knutselen. Ze hadden hun creatieve kits bij en terwijl we heerlijk bij konden kletsen en lachen creëerden ze mooie kaarten en doosjes.

Mirjam was zo lief om deze foto’s te sturen. Ik was vergeten ze te maken.

Ik heb ze meteen wat andere kits laten zien. Stampin’Up! Heeft echt een mooi assortiment. Er is weer een nieuwe kit bijgekomen: super leuk met een geïsoleerd lunchtasje. Dit is ook het goede doelen product dit jaar van Stampin’Up! Voor iedere verkochte kit doneert Stampin’Up! Nederland €3,00 een aan de voedselbanken in Nederland. Geweldig toch!

Je kunt 9 mooie kaarten maken en de teksten zijn ook in het Nederlands.

En nu het kaartje van vandaag, gemaakt met de Tree Tops ( Caravan en Dennen)stansen ( gratis uit te zoeken bij een bestelling van €120,00 tijdens Sale-A-Bration) en de stempelsets Biggest Wish en Watercolor Shapes.

Ik heb met de rechthoekige vorm en Soft Seafoam inkt de achtergrond gestempeld. Het lijkt net een Watercolor effect. Daarop de caravan en de bomen en het hondje geplakt.Dit zijn stansen uit de set. Leuk ook met de slingers achter het raampje.

En de grote teksten passen er perfect bij. Ik zeg: leuke kaart weer. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen, ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s