Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: labels.

Van reststukjes cardstock kun je heel gemakkelijk labels maken met de Tailor Tag Dies. Ik heb eerst een Basic White label uitgestanst. En toen met Memento inkt de Painted Poppies gestempeld. Toen op een reststukje cardstock met de Soft Pastel krijtjes wat rood gekrast en met een Aquarel penseel de kleur opgepakt en de bloemen ingekleurd. Heerlijk rustgevend om te doen.

Daarna nog wat spetters gestempeld en het rondje bovenaan het label geplakt. Super leuk om aan een bos bloemen te hangen of aan een cadeau tasje.

Mijn tweede label heb gemaakt met deScottie dog pons. Alleen de strikjes gebruikt in Early Espresso en Bermuda Bay. Dit geplakt op het label gemaakt van een restje Crumbcake. Dit is de strakkere uitvoering van de Tailor Tag Dies. Voor de Blingbling nog wat Rhinestones erop. Snel en simpel maar met een mooi eindresultaat

De laatste label is ook uit Crumb Cake cardstock gestanst. Hier eerst de achtergrond op gestempeld en toen een hondje wat ik over had erop geplakt met Dimensionals. Ik had nog een wit stansje over volgens mij van de caravan stans en heb hierop Thank You gestempeld. Deze kleine tekst komt uit de Through it Together stempelset: hier zitten prachtige teksten in je vindt hem op pagina 69 van de jaarcatalogus.

Dit zijn de drie labels geworden. En nu alleen nog bijpassende lintjes zoeken.

Gelukkig hebben wij bij Stampin’Up! Een heel breed assortiment lintjes. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen en het is nog steeds Sale-A-Bration. Sterker nog ze hebben extra producten toegevoegd waar je uit kunt kiezen bovenop de Sale-A-Bration foldet

Ik help jou graag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s